<

Inschrijven Doe-middag en informatieavond @havo

Buitenpost, 8 januari 2020

  • Doe-middag @havo en voor vmbo/mavo 4 leerlingen
  • Informatieavond @havo voor leerlingen en ouders

Doe-middag

Op woensdag 22 januari van 13.00 tot 15.30 uur, organiseert het Lauwers College een speciale Doe-middag voor leerlingen van vmbo/mavo 4 die, na het behalen van hun mavodiploma, de overstap willen maken naar de havo. Het Lauwers College heeft speciaal voor deze leerlingen een traject ontwikkelt waarin de leerlingen door een persoonlijke @havo-coach worden begeleid bij het plannen van huiswerk, de andere manier van studeren en andere vaardigheden. Op deze manier wordt de overstap naar de havo een succes!  

Tijdens deze Doe-middag krijg je informatie over het @havo programma en krijg je door middel van korte workshops inzicht in nieuwe vakken zoals Bewegen, Sport & Maatschappij (BSM), maatschappijwetenschappen, bedrijfseconomie (in vergelijking met economie).

Informatieavond

Op donderdag 30 januari aanstaande van 19.15 uur tot 21.00 uur is er een @havo-informatieavond voor ouders én leerlingen. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over de werkwijze van @havo van zowel de @havo-coach als van leerlingen, de ervaringsdeskundigen op dit gebied. Ook wordt er ingegaan op de mogelijkheden met betrekking tot de profielkeuze.

Opgeven

Voor de Doe-middag kun je je opgeven tot en met 19 januari door het digitale formulier in te vullen. Via dit formulier kunt u zich ook aanmelden voor de informatieavond op donderdag 30 januari.

Meer weten over @havo?

Bekijk alvast de flyer of lees het verhaal van onze leerling Siegrid of docent Marco Veenstra