<
Buitenpost Kollum

Grijpskerk

Praktische informatie

In de gekleurde knoppen vind je een aantal snelle links naar praktische informatie over onze locatie. Als je verder naar beneden scrollt, vind je meer informatie over de bijzondere activiteiten op onze school, zoals het GO!-concept en LOEKS. Je vindt er ook de agenda voor de komende weken. Handig om snel te zien wanneer je vrij bent!

Ben je nieuw op het Lauwers College?

Leuk dat je voor onze school kiest! Je zult je snel genoeg thuisvoelen. Iedereen kent elkaar hier. Dat is het voordeel van een kleine school. Het is één gezellige groep. Als we op schoolreis zijn, zoals de laatste keer naar Tsjechië, dan zijn er bijvoorbeeld geen aparte kamers vmbo, mavo, havo of vwo. Alles ligt door elkaar.

Onze leerlingen maken aan het eind van het schooljaar ook samen een musical. Ze regelen, maken en doen alles zelf: decor bouwen, muziek spelen, kleding maken, script schrijven, noem maar op. Iedereen doet mee.

Chromebook en Learning Portal

We houden van veel activiteiten buiten de les, maar zijn ook bezig met vernieuwing van de lessen zelf. Daarom werk je met een Chromebook en een online Learning Portal. Hierop vind je alle leerstof die je nodig hebt, maar ook je eigen agenda. Hierin plan je wanneer je aan welke leerdoelen gaat werken en hoeveel tijd je daarvoor nodig denkt te hebben Natuurlijk krijg je hierbij hulp van je coach en de vakdocenten.

Deze opleidingen hebben we voor jou in Grijpskerk: