<
Buitenpost Kollum

Grijpskerk

Praktische informatie

In de gekleurde knoppen vind je een aantal snelle links naar praktische informatie over onze locatie. Als je verder naar beneden scrollt, vind je meer informatie over de bijzondere activiteiten op onze school, zoals het GO!-concept en LOEKS. Je vindt er ook de agenda voor de komende weken. Handig om snel te zien wanneer je vrij bent!

GO!

Op onze locatie in Grijpskerk werken wij met GO!. GO! staat voor Gepersonaliseerd Onderwijs. Wij geloven dat iedere leerling anders leert en in een ander tempo. De leerlingen krijgen bij ons aangeboden wat ze nodig hebben. Naast de verschillende vakken en hun inhoud is er veel aandacht voor het ontwikkelen van vaardigheden.

Wij stemmen het onderwijs af op de behoeften van de leerling. Je kunt met GO! je eigen leerroute en tempo bepalen. Bij elk vak werkt de leerling op zijn eigen niveau, waarbij het instroomniveau vanuit de basisschool als basis wordt gebruikt. Samen met de coach en vakdocenten wordt goed in de gaten gehouden hoe leerlingen het doen. Als een hoger niveau tot de mogelijkheden behoort, dan zien we dat als een kans. Blijkt dat er bij een vak wat extra hulp nodig is? Dan helpen we daar extra bij. Dit allemaal binnen de duidelijke structuur van onze school. 

Coaching

Elke leerling heeft een eigen coach. Met de coach is elke week een individueel gesprek over voortgang en welbevinden. Naast de individuele coaching is er veel aandacht voor groepscoaching binnen de basisgroepen. Met de basisgroep starten de leerlingen, samen met hun klas, de week of de dag. Centraal staan hierbij leren leren, leren leven en leren kiezen. 

Door onze kleinschaligheid en goede coaches zijn er bij ons korte lijnen, zowel intern als extern. Ouders zijn voor ons hierin ook een belangrijke partner. 

Deze opleidingen hebben we voor jou in Grijpskerk:

Agenda

7 apr
10 apr

Paasweekend

Buitenpost, Grijpskerk, Kollum

Fijne Pasen!

22 apr
7 mei

Meivakantie

Buitenpost, Grijpskerk, Kollum
18 mei
21 mei

Hemelvaartsweekend

Buitenpost, Grijpskerk, Kollum
27 mei
29 mei

Pinksterweekend

Buitenpost, Grijpskerk, Kollum

Fijne Pinkster!

22 jul
3 sep

Zomervakantie

Buitenpost, Grijpskerk, Kollum

Fijne vakantie!