<

Vacature docent NASK

Fierder Onderwijs is voor het  Lauwers College in Grijpskerk op zoek naar een LB-docent NASK.

Overzicht vacature  
Schoolnaam Lauwers College Grijpskerk
Team Grijpskerk
FTE 0,4 - 0,45 fte
Graad Tweedegraads
Aantal lessen 10-12 lessen
Klassen lessen nask1 vmbo bovenbouw en natuur- / scheikunde klas 2
Werkdagen Bij voorkeur op maandag en dinsdag
Aard van de vacature Regulier
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Einddatum 31-7-2024
Informatie over de vacature verkrijgbaar bij: Judith Veldhuis, directeur, via jveldhuis@lauwerscollege.nl of 06 27 07 72 71
Reageren voor Maandag 13 november

 

Vacaturetekst

Ben jij onze nieuwe docent NASK? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is dit wat voor jou! Fierder Onderwijs is voor het Lauwers College in Grijpskerk op zoek naar een LB-docent NASK.

Lauwers College Grijpskerk is een kleinschalige school. Door deze kleinschaligheid, voelt dit voor leerlingen en collega’s veilig en overzichtelijk. Wij bieden alle niveaus aan op school en deze leerlingen ontmoeten elkaar in hetzelfde gebouw. Door de kleinschaligheid en goede coaching kennen en zien wij onze leerlingen. Er hangt een gemoedelijke en open sfeer in Grijpskerk.

GO!

Bij Lauwers College Grijpskerk wordt gewerkt met GO!. GO! staat voor Gepersonaliseerd Onderwijs. Leerlingen leren op hun eigen manier en in hun eigen tempo. Zo krijgt iedere leerling aangeboden wat hij nodig heeft. Naast de verschillende vakken en hun inhoud is er veel aandacht voor het ontwikkelen van vaardigheden. Samen met de coach en vakdocenten wordt hun voortgang goed in de gaten gehouden. Als een hoger niveau tot de mogelijkheid behoort, dan krijgt een leerling extra uitdaging. Blijkt dat een vak nog lastig is, dan krijgt de leerling extra ondersteuning.

Fierder Onderwijs

Fierder Onderwijs is het bestuur van drie scholengemeenschappen: CSG Liudger, Dockinga College en Lauwers College. De scholengemeenschappen zijn op 1 augustus 2022 bestuurlijk gefuseerd. Naast één College van Bestuur, zijn ook diensten als HR, ICT, financiën samengevoegd tot één afdeling: Fierder Onderwijs Centraal. Deze afdeling werkt voor alle drie scholengemeenschappen. Binnen de 12 scholen die onder Fierder Onderwijs vallen, worden alle vormen van voortgezet onderwijs aangeboden: praktijkonderwijs, vmbo, mavo, havo en vwo.

Identiteit

Van de medewerker mag verwacht worden dat ze de christelijke identiteit onderschrijven. 

Reageren

Enthousiast geworden? Graag zien wij jouw sollicitatie en cv tegemoet voor maandag 13 november 2023. Je mag jouw sollicitatie mailen naar: vacatures@fierderonderwijs.nl.

 

Meer weten over Lauwers College Grijpskerk?
lauwerscollege.nl/grijpskerk