<

Sterk Techniekonderwijs in Buitenpost

Het is best spannend om van groep 8 naar de middelbare school te gaan. Een andere school, andere klasgenoten, een andere manier van leren én nieuwe dingen leren... Het is best even wennen!

Waarschijnlijk bezoek je verschillende Doedagen en ongetwijfeld ga je op zoek naar de school die bij jou past. Om jou te helpen kiezen, geeft Lauwers College Buitenpost jou de kans om mee te draaien in één van de praktische vakken. Daarvoor starten we met 'Dominiek' en 'GirlsTECH'.

Dominiek

Met dit programma ga je aan de slag met dominostenen en techniek. Je gaat onder andere werken met technisch LEGO en met de nieuwe lasersnijders in het lokaal. 

Opgave is op dit moment niet meer mogelijk.

GirlsTECH

Dit programma is er speciaal voor meiden die het leuk vinden om bezig te zijn met techniek. Van T-shirts bedrukken en sierraden maken tot een robot battle en vliegen met drones. 

Opgave is op dit moment niet meer mogelijk.

 

Sterk Techniekonderwijs

Onderwijs en bedrijfsleven uit de regio Noordoost-Friesland werken samen in het project Sterk Techniekonderwijs. Het gemeenschappelijke doel is om jongeren enthousiast te maken voor techniek en om onderwijs & bedrijfsleven beter op elkaar aan te laten sluiten.

Kijk voor meer informatie op Sterk Techniekonderwijs Noordoost-Friesland (sterktechniekonderwijs-nof.nl)