<

Sterk Techniekonderwijs in Buitenpost

Het is best spannend om van groep 8 naar de middelbare school te gaan. Een andere school, andere klasgenoten, een andere manier van leren én nieuwe dingen leren... Het is best even wennen!

Waarschijnlijk bezoek je verschillende Doedagen en ongetwijfeld ga je op zoek naar de school die bij jou past. Om jou te helpen kiezen, geeft Lauwers College Buitenpost jou de kans om mee te draaien in één van de praktische vakken. Daarvoor starten we met 'Dominiek'.

Dominiek

Met dit programma ga je aan de slag met dominostenen en techniek. Je gaat onder andere werken met technisch LEGO en met de nieuwe lasersnijders in het lokaal. Dominiek volg je vier weken lang op donderdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur. 

Na goed overleg met jouw juf of meester, kun je kiezen voor één van de twee startdata: 

  • donderdag 12 januari 2023
    14.00 uur
  • donderdag 16 februari 2023 
    14.00 uur

Opgeven kan tot en met woensdag 15 februari door een mail te sturen naar jhoogterp@lauwerscollege.nl. Vermeld hierbij jouw naam, de naam van jouw basisschool en de startdatum. 

Het vervoer naar Buitenpost en terug moet je zelf regelen, bijvoorbeeld met je ouder(s)/verzorger(s).

Sterk Techniekonderwijs

Onderwijs en bedrijfsleven uit de regio Noordoost-Friesland werken samen in het project Sterk Techniekonderwijs. Het gemeenschappelijke doel is om jongeren enthousiast te maken voor techniek en om onderwijs & bedrijfsleven beter op elkaar aan te laten sluiten.

Kijk voor meer informatie op Sterk Techniekonderwijs Noordoost-Friesland (sterktechniekonderwijs-nof.nl)