<

Over het Lauwers College

Op onze school is iedereen van harte welkom,  die zich thuis voelt in het christelijk onderwijs. We helpen je te ontdekken waar jij in uitblinkt en helpen je op pad om je dromen waar te maken. Wij doen dat vanuit ons geloof in God. De Bijbel leert ons respect te hebben voor iedereen, ons best te doen, eerlijk te zijn en elkaars fouten te vergeven. Dat verwachten we ook van jou.

Op onze school ben je veilig, je bent er thuis. Je kunt op ons vertrouwen, en wij vertrouwen jou. We praten met elkaar over de dingen die er toe doen; zoals geloof, liefde en zelfs leven en dood. En we moedigen je aan vragen te stellen.

Onze manier van lesgeven daagt je uit om de beste resultaten te bereiken die jíj kunt halen. In de richting die jij kiest. En we rusten niet voordat we de beste richting voor jou gevonden hebben. Of je nou een doener bent, of goed bent in wiskunde, muziek of  talen. Ook de mensen die hier werken willen blijven leren. We willen steeds beter worden als school.

Onze school is van en voor Noordoost-Friesland en het Groningse Westerkwartier. We werken samen met iedereen om ons heen; andere scholen, bedrijven, instellingen, gemeenten en buurtbewoners.