<

Maak kennis met locatie Buitenpost

Hallo groep 8’er! Leuk dat je een kijkje komt nemen op onze school. We hebben een aantal interessante blokken voor je klaargezet. Zo zijn er filmpjes en online activiteiten in de week waarin we je normaal gesproken zouden ontvangen tijdens de open dag.

Filmpje

Tijdens de lockdown is het ongewoon rustig in onze school. De leerlingen zitten thuis en volgen hun lessen online. Gelukkig hebben we in de weken voor de kerst nog een cameraman op pad gestuurd. Hij heeft een kort filmpje gemaakt. Zo krijg je toch een indruk van de sfeer hier op school.

Videochatten met docenten

De open dag is altijd het moment waarop jij en je ouders/verzorgers vragen kunnen stellen aan onze docenten en medewerkers. Omdat de open dag door corona niet doorgaat, kunnen jullie je vragen dit keer online stellen in een videochat met onze docenten en medewerkers. Bellen jullie liever? Dan is dit ook geen enkel probleem.

Klik op het blok hieronder om je aan te melden. In het aanmeldformulier vind je een aantal korte video’s over onderwerpen waar jullie vast meer over willen weten. Zo maken jullie alvast kennis met een aantal van onze collega's. Jullie bepalen met wie je waarover wilt praten.