<

Daag jezelf uit met Breinstein

CORONA UPDATE

Helaas geen Breinstein-programma dit schooljaar door corona. Wil je toch op een leuke manier kennismaken met de wereld van het vwo? Kom dan naar een doedag! Daar kun je toch even ‘proeven’ van het Breinstein-programma.

Zit jij in groep 8 en ga je straks misschien naar het atheneum of gymnasium? Misschien is ons Breinstein-programma dan iets voor jou. Je volgt dan een serie leuke en boeiende lessen bij ons op school in Buitenpost. Zo maak je al in groep 8 kennis met de wereld van het vwo.

Praktische info

De bijeenkomsten vinden plaats op het Lauwers College te Buitenpost op vijf dagen van 13.00 uur tot 15.00 uur.

Waarom Breinstein?

Voor de naam van ons programma werden we geïnspireerd door Albert Einstein (1879-1955). Einstein was een van de belangrijkste natuurkundigen uit de geschiedenis. Minder bekend is dat hij het helemaal niet zo goed deed op school. Of hij te weinig geprikkeld werd of de lesstof oersaai vond, dat vertelt het verhaal niet. Maar uiteindelijk kwam het helemaal goed met hem.

Iedereen Einstein?

Wij hebben zeker niet de pretentie dat we allemaal kleine Einsteins opleiden aan het Lauwers College. Wel willen we jouw nieuwsgierigheid prikkelen en je laten nadenken over wat je om je heen ziet. Zo ontdek je nieuwe dingen, een belangrijk kenmerk van het onderwijs op het vwo.

Dus wil je aan de slag met allerlei uitdagende onderwerpen? Kom dan je hart ophalen bij Breinstein!