<

Een week lang cultuur proeven

Cultuur-estafette - Buitenpost

Binnen de school gebeurt van alles, maar erbuiten nog veel meer! Want het is natuurlijk heerlijk: een dagje uit naar Leeuwarden, een bezoek aan het Rijksmuseum in Amsterdam, een graffiti-workshop, een racefietstocht rond het Lauwersmeer, een workshop ‘pimp je school’ of …

Al dat soort activiteiten past niet in een lesuur. Daarom hebben wij de cultuur-estafette! Een hele week workshops die jij zelf mag kiezen. Wij geven de week kleur, letterlijk en figuurlijk. Aan jou de taak om je te laten onderdompelen, te experimenteren en te proeven van nieuwe dingen.

Jouw keuze is uniek!

In februari krijg je een boekje met wel 100 workshops die gewoon leuk zijn om te doen of te bezoeken, maar waar je docent in de les nooit aan toekomt.

Je maakt (samen met je ouders) een keuze wat je echt het allerleukst vindt om een dag of dagdeel te doen. Wij proberen dan alle keuzes te sorteren, zodat je 5 dagen cultuur, kunst en sport gaat beleven, zoals je dat nog nooit eerder deed.

Een keuze zoals niemand anders, want jouw keuze is uniek! Je klas bestaat die week niet meer, je docenten geven les in dingen die jij niet van ze kende en iedereen doet 5 dagen lang datgene wat hem of haar het leukste lijkt om te ervaren.