<

Een spannende, leuke tijd

Andre van der Meulen - Servicemanager bij Sterc Internet & Marketing - Buitenpost

Andre van der Meulen is servicemanager bij Sterc Internet & Marketing in Surhuisterveen. In die hoedanigheid heeft hij de ontwikkelingen rondom de nieuwe website van het Lauwers College van dichtbij kunnen volgen. En dat is voor hem, plus voor een aantal van zijn collega’s, bijzonder. Andre is namelijk oud-leerling van het Lauwers College en kijkt met plezier terug op zijn leven als middelbare scholier. “Ik ging van 1993 tot 1999 naar het Lauwers College”, vertelt hij. “Ik zat op de HAVO en heb er een leuke tijd gehad. Spannend, ook. Het is immers je puberteit en in die periode gebeurt een hoop, maar over het algemeen ben ik heel positief over mijn tijd op de middelbare school.”  

“Ik heb een aantal uitstekende docenten gehad, die de vakken absoluut de moeite waard maakten. Meneer Van Dijk voor tekenen, Holwerda voor aardrijkskunde, De Geus voor geschiedenis, Bouwman voor wiskunde en meneer Timmermans voor natuurkunde. En wat zo leuk is, laatst kreeg ik opeens een mailtje van meneer Timmermans, toen hij zag dat ik bij Sterc werk. Dat is natuurlijk ontzettend leuk.”  

Ik was altijd al terug te vinden in de natuur

“Naast mijn werkzaamheden bij Sterc, ben ik ook een groot liefhebber van natuurfotografie. Vroeger was ik al vaak in de natuur te vinden en keek ik veel natuurfilms, inmiddels heb ik de fotografie tot een waardevolle hobby verheven. Fantastisch om te doen!”