<

Goede doelen actie

Beste ouder(s), verzorger(s) / leerlingen van het Lauwers College,

Wij ( de leerlingen van de leerlingenraad ) organiseren op 18 december een Drive Thru voor de Voedselbank voor onze goede doelen dag, die we elk jaar organiseren op de vrijdag voor de kerstvakantie.

Wij zouden het erg op prijs stellen als u hier aan mee zou werken en een van de onderstaande producten zou mee kunnen nemen. De leerlingen kunnen de hele week vanaf 14 december hun producten afgeven op school. In de kantine zijn kratten waar de producten ingeleverd kunnen worden.

Op vrijdag 18 december van 9 tot 12 uur is er een Drive Thru voor de school geopend. Wanneer ouder(s) / verzorger(s) producten willen brengen, dan kan dat dan. Voor de school zal de leerlingenraad staan om de producten van u aan te nemen. Leerlingen die vrijdag spullen komen brengen, kunnen dat in school doen. Voor iedereen die vrijdag komt, zal er wat lekkers klaarstaan als dank voor de gift.

Voor elke klas is er 1 product die de leerlingen of ouders mee kunnen nemen, de leerlingen kunnen het op school in een krat in de kantine neerleggen. De ouders kunnen het product meenemen en afgeven in de Drive Thru op vrijdag. Er kunnen meerdere dezelfde producten meegenomen worde. Het zou fijn zijn als u tijdens de Drive Thru een mondkapje draagt.

Alvast heel erg bedankt voor uw bijdrage!

Groeten,
Leerlingenraad Lauwers College

Het boodschappenlijstje is:
1 KA Rijst
1 KB Bami / Nasi mix
1 MC Mie / Macaroni
1 MD Kleine / grote potten groente
1 HV Kleine / grote potten peulvruchten

2 KA Koffie (250g)
2 KB Koffiemelk
2 MC Houdbare melk
2 HV Macaroni mix

3 KA Theezakjes
3 KB Ontbijtkoek
3 MC Pakjes soep
3 HV Hagelslag

4 KB Pindakaas
4 Mavo Chocopasta