<

Cultuurweek

Buitenpost, 20 februari 2018

De laatste week van het schooljaar (week 28) staat onze Cultuurestafetteweek weer op het programma. Dit jaar met het thema ‘GOUDGEEL’. Een uitdagende week waarin leerlingen zelf hun programma mogen samenstellen. Alle 591 deelnemende leerlingen hebben  het ‘goudgele boekje’ mee naar huis gekregen met daarin maar liefst 110 workshops.

Vanaf 23 februari staat het invulformulier online waar leerlingen hun voorkeur op aan kunnen geven. Log hiervoor in op de site van het Lauwers College, klik op de button ‘Buitenpost’ en vervolgens op de button ‘Cultuurestafetteweek’.

Op het invulformulier is de laatste vraag voor u als ouder/ verzorger om in te vullen, hier geeft u namelijk toestemming voor de opgave i.v.m. eventuele kosten die aan sommige workshops verbonden zijn.

Voor een aantal workshops, zoals de excursies en de workshops die gegeven worden door externe professionals, vragen wij een extra bijdrage. We willen u vragen hierop te letten als u samen met uw kind het boekje doorleest en een keuze maakt. Als de inschrijvingen allemaal binnen zijn, dan gaan we naar aanleiding van de inschrijvingen een rooster op maat maken. Dit betekent dat er een rooster komt op basis van voorkeuren voor de workshops.

De keuze aan workshops is erg breed; van Escher tot astronomie, van gedichten schrijven en zingen tot een green screen en goochelen. Er is van alles te doen! En cultuur leert anders. Het laat je nadenken, samenwerken, proberen en oplossingen bedenken. Ik hoop dat we met zijn allen een fantastische cultuurestafetteweek hebben, met veel plezier, nieuwe samenwerkingen en heel veel proberen om tot geniale oplossingen te komen!

Veel plezier met het aangeven van de voorkeuren samen met uw zoon of dochter. We gaan er een spetterende week van maken.

Met vriendelijke groet,

De Cultuurcommissie

PS: mocht u naar aanleiding van deze brief of het goudgele boekje nog vragen hebben, dan kunt u mailen naar: cultuur@lauwerscollege.nl