<

Cultuur-estafette 2019

Buitenpost, 7 februari 2019

Geachte ouder/verzorger,

De laatste week van het schooljaar (week 27, 1 tot en met 5 juli) staat onze Cultuur-estafetteweek weer op het programma, dit jaar met het thema ‘VUURROOD’. Dit is een uitdagende week waarin leerlingen zelf hun programma mogen samenstellen. Alle 591 deelnemende leerlingen (klas 1 tot en met 3, VWO 4 en de thuisblijvers van de buitenland excursie) krijgen deze week het ‘vuurrode boekje’ mee naar huis, met daarin maar liefst keuze uit 110 workshops!

LET OP:  vanaf maandag 25 februari 2019 staat het invulformulier voor aanmelding online waar leerlingen hun voorkeur op aan kunnen geven.  Dit kan via www.lauwerscollege.nl -> inloggen op de site -> button ‘Buitenpost’ kiezen en vervolgens de button Cultuur-estafette week.

Op het invulformulier  is de laatste vraag voor u als ouder/ verzorger om in te vullen, hier geeft u namelijk toestemming voor de opgave i.v.m. eventuele kosten die aan sommige workshops verbonden zijn.

Voor een aantal workshops, zoals de excursies en de workshops gegeven door externe professionals, vragen wij een bijdrage. We willen u vragen hierop te letten als u samen met uw kind het boekje doorleest en een keuze maakt?

Als de inschrijvingen allemaal binnen zijn, dan gaan we naar aanleiding daarvan een rooster op maat maken. Dit betekent dat er een rooster komt op basis van voorkeur van de workshops! Wanneer een opgegeven workshop, waar een bijdrage voor is gevraagd wordt toegekend en ingedeeld, betekent dit dat er een factuur wordt opgemaakt voor u.

De keuze aan workshops is erg breed; van Rembrandt tot polsstokspringen, van gedichten schrijven en zingen tot een workshop green screen en kostuums maken. Er is van alles te doen!

Cultuur leert anders. Het laat je nadenken, samenwerken, prutsen en oplossingen bedenken. Ik hoop dat we met zijn allen een fantastische cultuur-estafetteweek tegemoet gaan, met veel plezier, nieuwe samenwerkingen en heel veel prutsen om tot geniale oplossingen te komen!

Veel plezier met het aangeven van de voorkeuren samen met uw zoon of dochter. We gaan er een spetterende week van maken.

Met vriendelijke groet,

De Cultuurcommissie

PS: mocht u naar aanleiding van dit bericht of het vuurrode boekje nog vragen hebben, dan kunt u mailen naar: cultuur@lauwerscollege.nl