<

Boeken inleveren 2021

Aan het einde van het schooljaar lever je alle boeken in op school, dat geldt ook als je examen hebt gedaan. Van Dijk komt naar het Lauwers College om de boeken in te nemen. Zij sturen 1 á 2 weken van te voren via de mail een inleverlijst. Deze lijst is erg belangrijk bij het inleveren, dus printen en meenemen. Of de mail ter plekke op je telefoon laten zien.

Het inleveren van de boeken mag ook door een familielid of klasgenoot/vriend gedaan worden. Mits de inleverlijst er bij is. Bij vermissing of ernstige schade aan een boek ontvangt je een bericht over welk boek ontbreekt of afgekeurd wordt. Van Dijk stuurt hiervoor een factuur naar je thuisadres.

Inleveren:

Buitenpost: dinsdag 6 juli 2021
Kollum: woensdag 7 juli 2021
Grijpskerk: woensdag 7 juli 2021

Een tijdschema volgt later.

Zit je in de bovenbouw? Dan kun je de boeken die je via school hebt ontvangen inleveren ná je examen bij de mediatheek. Dus niet wachten tot 6 juli. Voor de LSD heb je een inleverlijst hiervoor ontvangen.

Heb je een schade-verzekering afgesloten bij Van Dijk let er dan op dat je eventuele schade ruim vóór de inleverdag via een schadeformulier bij Van Dijk moet melden. Op de inleverdag zelf kan dit niet meer gemeld worden. Dit schadeformulier kun je op de site van Van Dijk downloaden.