<

Leermiddelenfonds

Heb je tijdens het lopende schooljaar vragen over je boeken of over je digitale leermiddelen kom dan langs in de mediatheek en vraag naar mevr. Broersma. Zit je in Kollum of Grijpskerk op school dan ga je naar mevr. Vermue.

Na het bestellen van je boeken ontvang je het pakket op je thuisadres. Ben je niet tevreden over de kwaliteit of mis je een boek dan kun je dit tot 2 weken ná ontvangst melden via de site van Van Dijk.

Tijdens het bestellen kun je een schadeverzekering afsluiten (zie site). Let op: eventuele schade kun je niet meer melden op de inleverdag. Van Dijk moet vóór de inleverdag een ingevuld formulier met details over de schade ontvangen.

Wijzig je van vak dan kan mevr. Broersma de nieuwe benodigde boeken voor je regelen bij Van Dijk. Ook als je wijzigt van niveau of profiel kan mevr. Broersma een nieuw pakket voor je bestellen. Jij krijgt dan zelf via de mail een bevestiging van deze bestelling. De nieuwe boeken worden naar je thuisadres gestuurd. In deze mail meldt Van Dijk ook of je nog boeken retour moet sturen.

Boeken tussentijds retour sturen:

  1. Ga naar 'Mijn VanDijk' en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord. 
  2. Klik op 'Mijn retour of inlevering aanmelden'.
  3. Selecteer in de lijst de boeken die je wilt terugsturen.
  4. Download en print het formulier.
  5. Stuur het formulier mee met je retourzending.
  6. Na het aanmelden van je retour krijg je een bevestiging in je mail.

Laat je een (extra) vak vallen dan kun je de boeken houden tot het einde van het schooljaar. De boeken zullen dan op je inleverlijst staan die je via de mail van Van Dijk ontvangt.

Alle digitale leermiddelen zijn benaderbaar op je SOM-account. Zie je hier geen link naar digitale leermiddelen staan of werkt er iets niet dan kun je langs komen.

Voor vele overige vragen kun je op de site van Van Dijk terecht.

2e pakket op medische grond:
Als je een 2e pakket nodig hebt vanwege (lichamelijke) klachten dan geef je dit aan bij je teamleider of de zorgcoördinator. Zij geven dan opdracht tot het bestellen van een extra pakket. Op deze manier gaat de factuur naar school.
Bestel je zelf een extra pakket via de site van Van Dijk dan zijn de kosten voor jou (je ouder(s)/verzorger(s)).