<

Werken bij het Lauwers College

Christien Dijkstra, docent in Kollum:

Al in de tweede klas van de mavo wist ik dat ik Frans wilde studeren. Ik vind het een mooie taal, maar ben beslist geen francofiel. Engels koos ik omdat op de lerarenopleiding een tweede vak verplicht was. Het contact met de leerlingen vind ik het allerleukste van mijn werk, leuker dan het overbrengen van kennis. Mijn leerlingen reageren lekker primair en het is voor mij ook altijd weer spannend hoe hun reactie zal zijn. 

Wil jij collega worden van Christien en de andere 180 collega’s van het Lauwers College? Als we vacatures hebben, vind je die hieronder. Je kunt ook altijd een open sollicitatie sturen. Mail dan je sollicitatiebrief en cv naar mevr. Heidstra via personeelszaken@lauwerscollege.nl

Onderdeel van Fricolore

Onze school maakt deel uit van Onderwijsgroep Fricolore. Hierin werken 17 scholen voor interconfessioneel voortgezet onderwijs in Friesland, de Noordoostpolder, Urk en de kop van Overijssel samen om het onderwijs en de organisatie op de scholen te bevorderen. Onderwijsgroep Fricolore bestaat sinds 2006. Op de website van Fricolore vind je een vacaturebank waar je je voor kunt inschrijven. Op die manier word je automatisch op de hoogte gebracht van nieuwe vacatures binnen de groep.