<

Leerlingenraad

Via de leerlingenraad kun jij je mening geven over de school en het onderwijs. Daarmee vertegenwoordig je de leerlingen van jouw school.

In Grijpskerk zitten Anieke, Anna, Meike, Alysha, Marnik, Chris, Rebecca en Alies in de leerlingenraad. Ze vertellen:

Wij komen elke twee weken bij elkaar. Dan hebben we het erover hoe we het leuker en gezelliger kunnen maken op onze school. Voor de leerlingen, maar ook voor de leraren. Afgelopen jaar hebben we het plein aangepakt. We hebben er grote houten banken neergezet en we hebben bomen geplant. Dat was een groot succes dus we willen dit jaar weer wat leuks gaan doen. We willen de schutting opknappen en de lokalen een beetje veranderen. Ook organiseren wij elk jaar het gala. We regelen dat er iemand komt voor het licht en geluid. En we doen zelf de versiering, de kaartjes, posters en het eten & drinken. 

Dus heb je een goed idee of wil je ons helpen om er een nog leukere school van te maken? Kom dan maar naar één van ons. Dan gaan wij er werk van maken!

Lid worden?

Wil jij ook meedenken en lid worden van de leerlingenraad van jouw school? Vraag het aan je mentor of aan de leerlingen uit de leerlingenraad.