<

Warchild actie: breng statiegeldflessen naar Buitenpost!

Buitenpost, 6 december 2016

Hallo allemaal,

Wij zijn Daisy Langenberg en Karin de Vries uit TL4. Ons sectorwerkstuk (SWS) voor dit examenjaar gaat over Warchild, een internationale organisatie die zich bezig houdt met hulp aan kinderen in oorlogsgebieden. Omdat bij het maken van het SWS ook een praktische opdracht hoort, hebben wij bedacht dat in dit geval een goed doel actie voor Warschild op z’n plaats zou zijn.

Wat hebben we bedacht? Iedereen heeft thuis flessen waar statiegeld op zit. Wat is er eenvoudiger dan om enkele lege flessen mee naar school te nemen en deze te deponeren in de daarvoor bestemde container bij de trap in de centrale hal bij de hoofdingang. Op deze manier zijn allen die aan school verbonden zijn, leerling of leraar, in de gelegenheid een bijdrage te leveren voor dit goede doel. Dat dit ook past in de kerstgedachte die school wil uitdragen, het omzien naar elkaar, is in dit geval mooi meegenomen.

Daarom deze oproep, we hopen dat we een mooi bedrag aan Warchild kunnen gaan over maken. De actie loopt tot de kerstvakantie.

Groeten van Daisy en Karin TL4