<

Vrijdag barst de strijd weer los

Buitenpost, 21 december 2016

Kerstvolleybal als gezellige, sportieve afsluiter van het jaar voor bovenbouwleerlingen.

Op vrijdag 23 december barst de strijd weer los. Dan start, inmiddels voor de zesde keer alweer, het kerstvolleybaltoernooi voor de bovenbouw van het Lauwers College in Buitenpost. De kans voor de leerlingen om hun docenten eindelijk eens het nakijken te geven. Maar ook de kans voor docenten om hun leerlingen te laten zien dat ze meer kunnen dan alleen maar lesgeven. Hoe dan ook, het belooft weer een spetterend evenement te worden, waarbij de eer wederom op het spel zal staan.

Er zal worden gespeeld in drie verschillende categorieën: een meisjescategorie, een jongenscategorie en een gemengde categorie. In totaal zullen er maximaal 30 teams deelnemen bestaande uit leerlingen vanaf leerjaar vier van de locatie Buitenpost. Zowel de leerlingen van het vmbo, havo als vwo zijn vertegenwoordigd in de deelnemende teams.

Dit mooie evenement heeft inmiddels een vaste plek heeft gekregen in het jaarrooster van de locatie Buitenpost. Een terugkomend tafereel hierbij is dat steeds meer teams in heuse ‘kerst-tenues’ op het strijdtoneel verschijnen. Mede door de gezelligheid is het kerstvolleybal een zeer geschikte afsluiter op deze laatste dag voor de kerstvakantie.