<

Sportdagen klas 1,2 en 3

Buitenpost, 7 juli 2021

Na een gek schooljaar was er dan toch nog de mogelijkheid om voor de 1e, 2e en 3e klassen een sportdag te organiseren. Op maandag 28 juni was het de beurt aan klas 1, gevolgd door klas 2 op de dinsdag. Beide klassen hebben een programma gedaan wat uit 3 verschillende onderdelen bestond: een 4 kamp atletiek (kogelstoten, speerwerpen, verspringen en 60 meter sprint), een softbaltoernooi en een stormbaan van maar liefst 45 meter aangevuld met diverse andere spelletjes (twister, snelheidsmeter, voetbaldarts en verfkwastwerpen.

Op de woensdag hebben de derde klassen een vergelijkbare sportdag gedaan, waarbij leerlingen op interesse ingedeeld werden bij een toernooivorm voetbal / softbal. En ook bij deze sportdag was de stormbaan aangevuld met keuze spelen aanwezig.

Al met al 3 leuke en fijne dagen, waarbij we onder verschillende omstandigheden lekker buiten op het veld bezig zijn geweest. Maandags was het bijna 25 graden, dinsdag wat grijs en weinig zon en de woensdag werd de sportdag helaas omlijst met regen en miezer. Maar een groot compliment naar onze 3e klassers die vol overgave deze dag tot een succes hebben gemaakt.

Een sportieve groet,

Vaksectie L.O. Buitenpost.