<

Open Dag in winterse sferen

Buitenpost, 10 februari 2023

Passend bij de temperatuur buiten, werd Lauwers College Buitenpost afgelopen woensdag omgetoverd tot skigebied ‘Lauwers am See’. Ruim 300 basisschoolleerlingen en hun ouders/verzorgers betraden de skipiste via de hoofdingang van de school. Het hele winterthema was verspreid door de gehele school doorgevoerd.

Zo konden er bij de verschillende vakken sneeuwballen verzameld worden, was er koek en zopie aanwezig en waren er winterse activiteiten te doen, zoals een skeletonrace en schansspringen. Om op te warmen werden verwarmende hartjes uitgedeeld, gemaakt door een lasersnijder. Alle vakken lieten zich van hun beste kant zien op deze avond.

In de zitkuil konden de bezoekers, onder het genot van chocolademelk en andere winterse lekkernijen, genieten van livemuziek. Om de school te leren kennen, werden de bezoekers rondgeleid door leerlingen van Lauwers College Buitenpost, oftewel: de ervaringsdeskundigen.

Ouders, verzorgers en leerlingen reageerden enthousiast op de Open Dag: ‘wat een goede sfeer’, ‘fijn die belangstelling voor mijn kind’, ‘wat een ludiek thema’ en ‘wat een prachtig vol programma’. Ons onderwijsconcept OPM@@T sprak de bezoekers ook erg aan.

Aan het einde van het bezoek kregen de leerlingen een warme LC muts mee en konden ze door het inleveren van een volle skipas met sneeuwballen kans maken op een aantal mooie prijzen. We kijken terug op een warme, zeer geslaagde Open Dag in winterse sferen.

Prijswinnaars Open Dag

Heb jij je volle kaart ingeleverd? Kijk dan snel of je gewonnen hebt! Onderstaand staan de winnaars:
 
1e prijs: Thijs van Dellen, Samenlevingsschool de Binding in Opende
2e prijs: Jesse de Groot, CBS Johannes Looijenga Skoalle in Surhuizum
3e prijs: Alyssa Bijma, CBS De Merlettes in Kootstertille
 
Gefeliciteerd met de prijs! Wil je de video van de trekking bekijken? Kijk dan op onze Facebookpagina of op Instagram @lauwerscollege 

Sfeerbeelden