<

Geweldig opbrengst Kerstmarkt en Gala voor Make-A-Wish

Grijpskerk, 13 maart 2020

Vol trots willen de leerlingen van het Lauwers College te Grijpskerk mededelen dat de kerstmarkt en het gala samen een totaalbedrag van € 873,- heeft opgebracht voor stichting Make-A-Wish. Het goede doel is gekozen door de leerlingenraad.

Als een kind levensbedreigend ziek is, kan Make‐A‐Wish Nederland ervoor zorgen dat het kind een onvergetelijke wensvervulling krijgt. Even niet naar het ziekenhuis en geen behandeling en dokter aan het bed. Want dan kunnen zij vergeten dat ze ziek zijn en zich gewoon weer kind voelen, in plaats van patiënt.

De drukbezochte kerstmarkt, waar leerlingen zelf een kraampje neer konden zetten en spullen konden verkopen, heeft gezorgd voor een bedrag van € 673,-. Van het gala werd per kaartje € 1,- gedoneerd aan het goede doel. In totaal is er hierbij een bedrag van € 200,- opgehaald.

Vol trots kijken wij terug op twee geweldige activiteiten die door de leerlingen zijn georganiseerd, waarin ze zich enorm hebben ingezet. Met als beloning een geweldig bedrag voor dit mooie initiatief.