<

Introductie mavo 2, 3 en 4

Buitenpost, 21 september 2022

Woensdag 31 augustus hebben de leerlingen van leerjaar 2, 3 en 4 mavo een gezellige dag beleeft op de activiteiten boerderij de Hammerslag van de familie Hania in Westergeest. Het is een bewuste keuze van het docententeam mavo om met deze leerjaren een gezamenlijke activiteit te doen tijdens de start van het schooljaar waarbij ook zoveel mogelijk lesgevende docenten aanwezig zijn.

De introductiedag staat in het teken van ontmoeten, elkaar leren kennen en plezier maken, daarnaast biedt het de coaches/mentoren en de docenten een mooie gelegenheid om bepaalde rollen die leerlingen aannemen in het groepsvormingsproces te signaleren om hier de komende weken op in te kunnen spelen.

De leerlingen werden per leerjaar ontvangen en welkom geheten door teamleider Henk Numan. Het activiteitenprogramma bestond uit twee delen. Er werd gestart met het spelen van boerengolf en daarna werden er in circuitvorm onder leiding van de mentor/coach enkele samenwerkingsspelen gespeeld. Tussen de activiteiten door konden de leerlingen drinken, ijs en patat halen bij de foodtruck van café Foestrum uit Westergeest.

Mede door het mooie weer kunnen we terugkijken op een geslaagde dag waarop we hopelijk een goede basis hebben kunnen leggen voor een succesvol schooljaar!