<

Groep 7 en 8 welkom voor drie weken Afrikaans Talentenspektakel

Buitenpost, 11 juni 2024

Op dinsdag 14 mei, 21 mei en 4 juni opende het Lauwers College te Buitenpost haar deuren voor de leerlingen van groep 7 en 8 van CBS De Lichtbron. Deze drie weken stonden geheel in het teken van talentontwikkeling, met als overkoepelend thema 'Afrika'.

De leerlingen begonnen vol enthousiasme aan verschillende workshops. In de keuken werden heerlijke Afrikaanse hapjes bereid, die binnen tien minuten op waren - zo lekker vonden de kinderen ze! Bij de dansworkshop werd een indrukwekkende Afrikaanse dans uitgevoerd, waarin ook nog eens een belangrijke boodschap werd uitgebeeld.

Bij handvaardigheid maakten de leerlingen prachtige Afrikaanse sieraden. Vooral de armbandjes waren zeer gewild en vonden gretig aftrek. De trommel- en muziekworkshops zorgden voor een gezellige sfeer en veel plezier. De tijd vloog voorbij en de kinderen genoten zichtbaar van elke activiteit.

Wat hebben we het fantastisch gehad met z'n allen! Het enthousiasme en de creativiteit van de leerlingen was inspirerend. Wat het Lauwers College betreft, zien we jullie graag volgend jaar weer terug voor een nieuwe workshopronde vol talent en plezier.