<

Disco

Buitenpost, 30 mei 2022

Eindelijk, weer een schoolfeest!

Vrijdag 20 mei was het eindelijk weer zover. Na een aantal jaren van thuiszitten en geen contact mogen hebben, konden we weer swingend de school in.

De brugklassers en hun coaches kwamen iets eerder op school en begonnen met een spel. Zij kregen ondertussen patat met een snack voorgeschoteld. Daarna konden zij ook het feestgedruis in.

De leerlingen van klas 2 en 3 waren toen al de dansvloer aan het verkennen. De macarenadans was nog wat roestig, maar aan het einde van het nummer wist iedereen de bewegingen weer mee te doen.

Achter de bar stond de activiteitencommissie drinken en versnaperingen te verkopen. Hier kon je voor 50 cent alles aanschaffen (waar kom je deze prijzen nog tegen).

De docenten gingen ook helemaal los. Vooral de dames wisten de voetjes wel van de vloer te krijgen. De leerlingen startten een polonaise, waarbij de docenten al snel aanhaakten. Daarna werd er nog veel met de leerlingen gedanst. Het was een geslaagde avond en we hopen dat dit soort avonden weer vaker georganiseerd kan worden.