<

Circusvoorstelling ‘’Ciao Tutti’’ havo 5 Bewegen sport & maatschappij!

Buitenpost, 26 maart 2021

Donderdag 25 maart was het eindelijk zover voor de BSM (Bewegen, Sport en Maatschappij) leerlingen. De dag van het circus! Na wekenlang oefenen en organiseren is het circus eindelijk hier. Jammer genoeg konden er dit jaar geen kleuters ontvangen worden, dus is de circusvoorstelling opgenomen!

Het circus is de eindopdracht van alle leerlingen van BSM in het laatste jaar. Ze hebben dit circus zelf bedacht. Zowel de inhoud, de voorstelling en alles  eromheen, komt uit de creatieve kokers van deze leerlingen. Ieder had zijn eigen taak. een soort van puzzelstuk. Al deze puzzelstukjes kwamen 25 maart samen. Het circus was een groot succes!

Het circus is de eindopdracht van alle leerlingen in het laatste jaar die BSM hebben gekozen in hun vakkenpakket. Deze leerlingen hebben het hele circus opgezet en uitgevoerd!

Het thema van dit circus was ‘Sprookjes’. Door dit prachtige thema zijn er  mooie acts ontstaan, namelijk:

  1. De Ninja’s
  2. Dora
  3. De Jongleurs
  4. Alegria
  5. The Stars
  6. De Tornado’s
  7. De Elfjes
  8. De Pinguïndans

Het circus bestond uit acht acts met een korte pauze na de vierde act. Hier kon iedereen even wat eten en drinken waarna het circus weer doorging.

Het circus was dit jaar, ondanks de corona, een succes. Dankzij de corona is het op beeld opgenomen, een blijvende herinnering voor alle BSM’ers en hun begeleiders na omstandigheden alsnog een groot succes!