<

Circusvoorstelling BSM Havo 5

Buitenpost, 23 maart 2018

Afgelopen donderdag 22 maart hebben de BSM’ers uit havo 5, aan 200 kleuters van de basisscholen de Mienskip, de Fontein, de Lichtbron en de Wynroas, een beestachtig circus verzorgd.

Het circus genaamd Mowli speelde zich af in de jungle. Dit was alleen geen gewone jungle, maar een heel bijzondere! Het circus werd gepresenteerd door Mowgli, Baloe en mevrouw Kokosnoot. Zij kondigden alle beestachtige acts aan. Zo waren er een groep springende clowns, een goochelact met Mowgli en Baloe en een dansende beestenbende voorbij gekomen. Ook werd er gebalanceerd, gesprongen om bananen te grijpen en met stokken gesmeten. Er waren een aantal speciale gasten aanwezig in de jungle, zo zagen we Freek Vonk die de kinderen wat vertelde over de wilde dieren, Goat en de avonturies die samen met de kinderen op zoek gingen naar de schat. In de schat vonden ze heerlijke lekkernijen die tijdens de korte pauze lekker opgegeten konden worden.

Het circus werd afgesloten met een gezamelijke dans op het nummer ‘Ze kunnen zeggen wat ze willen’. Aan het publiek te horen was het een geslaagd circus, en zo kunnen de kinderen, maar ook de BSM’ers terugkijken op een bijzondere dag in de jungle bij Circus Mowgli.