<

Boeken bestellen bij Van Dijk

Lauwers College, 9 juni 2020

Beste leerling (of ouders/verzorgers),

Het einde van het schooljaar is in zicht. Hoe het onderwijs er na de zomer uit ziet, is nog niet duidelijk. Maar nieuwe schoolspullen heb je hoe dan ook nodig. Bestel je leermiddelen veilig, makkelijk en snel via VanDijk.nl.

Jouw leermiddelen op tijd in huis
Of je nu creatief met kaften bent, de lesstof in de zomer al wilt bestuderen of gewoon goed voorbereid naar de lessen wilt. Een goede start van het nieuwe schooljaar begint met het tijdig in huis hebben van jouw leermiddelen. Ga naar VanDijk.nl en geef jouw bestelling uiterlijk 5 juli 2020 aan ons door. Als je voor 5 juli besteld heb je levergarantie, maar later bestellen kan ook. 

Wij zorgen er dan voor dat jouw bestelling voor school weer begint bij je thuis geleverd wordt.

In één keer klaar
Van tassen en passers tot schriften en rekenmachines. Heb je schoolspullen nodig? Ook die bestel je op VanDijk.nl. Lekker makkelijk in één keer klaar voor het nieuwe schooljaar. En bestellen is nu extra leuk! Als je voor € 25,- of meer aan schoolspullen bestelt op VanDijk.nl maak je kans op een exclusief DAILY PAPER schoolpakket. We geven maar liefst 1.000 pakketten weg! Dat is nog ‘ns lekker aan je vakantie beginnen!

Zo werkt het
Bestellen is bij ons makkelijker dan ooit. Check nu de video, dan kan het eigenlijk niet misgaan. Of kijk op VanDijk.nl. een handige instructievideo waarin we je uitleggen hoe het bestellen werkt. 

Wil je meer weten over het leverproces, bekijk dan de video