<

Sponsoractie

Grijpskerk, 18 december 2017

Sportcentrum Kardinge in Groningen was vandaag het toneel van een zeer speciale sponsoractie. Leerlingen van de locatie Grijpskerk hebben geld bijeen geschaatst en gezwommen voor hersenkankeronderzoek, dit naar aanleiding van het overlijden van de zeer geliefde docent Detsje de Jong.

Om Detsje de Jong nooit te vergeten en haar op een speciale manier ‘levend te houden, heeft het Lauwers College Grijpskerk deze sponsoractie op touw gezet. De opbrengst van de actie gaat naar het UMCG Kanker Researchfonds. Deze organisatie ondersteunt wetenschappelijk onderzoek naar kanker in het Universitair Medisch Centrum Groningen. En wat was de sponsoractie een succes! Alle leerlingen gaven het maximale voor deze actie. Fantastisch! De beide dochters van Detsje: Alyt en Berber hebben het startschot voor deze bijzondere sponsoractie gegeven. Op 10 januari 2018 zal het exacte bedrag bekend gemaakt worden!

Fotoalbum sponsoractie. (https://www.lauwerscollege.nl/omgeving-leerlingen/locatie-grijpskerk/fotoalbums/) Inloggen is nodig.