<

Dag 1: Van PINK-PIANO tot 3D-printen

Vandaag, dinsdag 6 juni 2017, is de eerste dag van de cultuurweek. We zijn bij een aantal workshops langs geweest, en gaan hier in het kort iets over vertellen.

We zijn eerst bij PINK-PIANO geweest (het thema is immers roze, maar dat heeft met de workshop volgens ons niets te maken). Hier waren ze aan het oefenen met het bespelen van piano, een workshop voor de muzikanten onder ons.

Bij 3D-printen waren ze bezig met het maken van een design op de computer om dat later te kunnen printen in 3D. Bij ZANELLE (we weten niet hoe ze aan die naam komen) waren ze robots aan het maken waarmee ze dan later konden gaan tekenen. Hierna hebben ze ook nog een auto gemaakt. We hebben bij deze workshop ook even gevraagd wat ze er van vonden. Over het algemeen vonden ze het een leuke workshop waarbij ze erg technisch en creatief bezig konden zijn en ook hun natuurkundige kennis in de strijd konden gooien.

We zijn ook nog bij de workshop HENNA tattoos geweest. Zoals de naam al zegt waren ze hier bezig met het maken van henna tattoos. Ook hier hebben we gevraagd wat ze er van vonden en hier was iedereen ook weer heel positief.

We hebben hieronder nog wat foto’s toegevoegd voor een algemene impressie van de eerste cultuurdag.

Bekijk de foto's op onze Facebookpagina.