<

Vecon havo 4 ondernemerschapsopdracht

Geachte heer en of mevrouw,

Voor een periode tussen maart en juni 2022 zijn we op zoek naar een werkplek voor 50 gedreven en betrokken havo vier leerlingen. Uw bedrijf of organisatie is onmisbaar om een groepje van maximaal drie leerlingen een praktijkopdracht uit te laten voeren. U hoeft hiervoor slechts 1 dag beschikbaar voor te stellen. Het Lauwers College wil samen met u de regionale leerlingen ondernemender maken waardoor de aansluiting op de arbeidsmarkt beter zal worden.

Een leerling kan een belangrijke opdracht voor u doen waar u zelf geen tijd voor heeft. Leerlingen wisselen daarnaast ervaringen met elkaar uit. U kunt hierdoor uw aantrekkingskracht vergroten. Hopelijk bouwt u een duurzame relatie op met onze leerling zodat u later uw vacature kunt vervullen. Hopelijk blijft onze jeugd in de regio en gaan we krimp tegen.

In de bijlage vindt u de handleiding met een omschrijving van de opdracht, het type leerling die u ontvangt, wat we van u verwachten en er staat beschreven hoe u zich opgeeft. Opgeven kan direct via deze link.

We hopen dat u tijd wil vrij maken voor onze leerlingen en alvast hartelijk dank voor de medewerking. Vragen en of opmerkingen kunnen worden gestuurd naar mveenstra@lauwerscollege.nl

Wilt u dit bericht met handleiding verder delen in uw netwerk? Alvast dank. In de toekomst willen we doorgaan met het stimuleren van ondernemerschap bij leerlingen. Hoe groter de database aan bedrijven en organisaties hoe beter het is voor ons, voor u en met name voor onze leerling.

Hartelijke groet,

Marco Veenstra
Docent economie havo/vwo Lauwers College Buitenpost